Aanmelden en Contact

AANMELDEN

Je kunt je bij Psychologiepraktijk Margreet de Groot aanmelden met een verwijzing van de huisarts. Aanmelden kan tijdens het telefonisch spreekuur op maandag tussen 10.30 en 11.00 uur en op woensdag tussen 12.00 en 12.30 uur op telefoonnummer 06 – 43 16 20 51. Buiten en deze tijden kun je een bericht inspreken. Benoem duidelijk je naam en telefoonnummer, dan zal ik je zo snel mogelijk terugbellen. Het is ook mogelijk om je per e-mail aan te melden via info@psycholoogmargreetdegroot.nl

Wanneer je specifieke vragen hebt of meer informatie wil, kun je vrijblijvend contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur of via de e-mail.

Wachttijd

De wachttijd is momenteel 14 weken (update 15 februari 2024). Na de intake zal in principe gelijk worden gestart met de behandeling.

Wanneer deze wachttijd te lang is, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar voor wachtlijstbemiddeling.

Informatie voor de verwijzer

De verwijzer kan een cliënt aanmelden via www.zorgdomein.nl of via een schriftelijke verwijsbrief.

De volgende gegevens zijn nodig op een verwijsbrief voor de Basis GGZ:

  • de gegevens van de cliënt,
  • de vermelding dat het een verwijzing naar de Basis GGZ betreft,
  • dat sprake is van (het vermoeden van) een DSM-stoornis,
  • de gegevens van de verwijzer, inclusief AGB-code

De verwijzer zal een korte brief ontvangen bij de start van de behandeling. Ook na de afronding van de behandeling zal er een brief worden gestuurd naar de verwijzer via zorgmail. Uiteraard kan ik dit alleen versturen wanneer de cliënt schriftelijk toestemming heeft gegeven om deze informatie te verstrekken.

Korte lijnen met een verwijzer vind ik belangrijk. Ik ben telefonisch beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Spreek gerust een bericht in dan bel ik zo snel mogelijk terug. De praktijk heeft tevens een Zorgmailadres, voor intercollegiaal e-mailverkeer.

CONTACTINFORMATIE

Adres

Lindenlaan 6, 3761 BA Soest (gevestigd in huisartsenpraktijk De Linde, alleen bereikbaar via een trap)

E-mail

info@psycholoogmargreetdegroot.nl 

Telefoon

06 – 43 16 20 51

Openingstijden

Psychologiepraktijk Margreet de Groot is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur – 17.00 uur. In de avonden en weekenden is de praktijk niet geopend.

Er is geen crisisdienst. In geval van nood kun je een beroep doen op je eigen huisartsenpraktijk / huisartsenpost. Zo nodig kan de huisarts de crisisdienst of de spoedeisende hulp inschakelen.